top of page

Termeni și condiții de utilizare

 

Data ultimei actualizari: 16/12/2021

 

Acești termeni de utilizare („Termenii”) stabilesc termenii și condițiile aplicate pentru accesul și utilizarea platformei noastre disponibile la adresa URL www.frenzyvr.com („Platforma”) și  accesul la și utilizarea conținutului Platformei, inclusiv a serviciilor furnizate de Developers Laboratory SRL atât prin intermediul Platformei, cât și în afara acesteia („Serviciile”). Scopul nostru este de a administra o platforma pentru rezervari online, care sa genereze în mod automat și personalizat rezervările și integrarea în functionalitatile platformei a unui modul integrat de plata online pentru  personalizarea, generarea și achiziționarea voucherelor digitale. 

Termenii sunt acordul între dumneavoastră, în calitate de Client persoană fizică sau juridică ce generează și cumpără voucherele noastre („Client”)  sau în calitate de Utilizator care doar navighează sau navighează și rezerva serviciile noastre prin Platforma noastră („dumneavoastră”, „utilizator”) și Developers Laboratory SRL., cu sediul în Bd. Gheorghe Sincai 2A, Etaj 1, Sector 4, cod de identificare fiscală 37726003, număr de înregistrare în Registrul Comerțului J40/8795/09.06.2017 („Frenzy VR”, „ Developers Laboratory SRL” , „noi”). Utilizarea acestei  Platforme reprezintă confirmarea că înțelegeți și că va exprimati acordul dvs. asupra acestor Termeni. Dacă reprezentați o persoana juridica, acceptarea acestor termeni reprezinta confirmarea dvs.  Termenii și condițiile prezente în acest document sunt aplicabile tuturor utilizatorilor Platformei, accesul și utilizarea platformei reprezinta acordul dvs. cu acești termeni si conditii. În cazul în care nu sunteți de acord cu oricare dintre punctele prezentate, vă rugăm să încetați  utilizarea acestei platforme și a serviciilor aferente.

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni în orice moment. Modificările Termenilor, vor fi publicate în  versiunea actualizată a Termenilor și vom actualiza data „ultimei actualizări” indicată în partea de sus a acestor Termeni. Vă rugăm să verificați periodic Termenii pentru actualizări.  Orice modificare a Termenilor se va aplica de la data efectuării, iar accesul sau utilizarea în continuare a Platformei după ce Termenii au fost actualizați va reprezenta acceptarea modificărilor.

 

Platforma

 

Platforma are ca scop colectarea de rezervari online, prin generarea în mod automat și personalizat a rezervărilor și facilitarea achizițiilor de vouchere în format digital sau fizic prin modul integrat de plata online .

 

 

 

Date personale pe care le prelucram

 

Politica noastra personală de confidentialitate a datelor reglementeaza utilizarea si stocarea datelor dumneavoastra. Precizăm ca prelucrarea se efectuează cu respectarea legislației în vigoare, confidentialitatea datelor cu caracter personal și dreptul la viață privată fiind garantate. Puteti vedea politica noastra de confidentialitate a datelor cu caracter personal la Politica de confidentialitate a datelor cu caracter personal. 

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Developers Laboratory SRL colectează următoarele tipuri de date personale de la dvs.:

Nume: avem nevoie de aceste date pentru înregistrarea rezervarilor

 E-mail: adresa de e-mail o folosim pentru a va confirma înregistrarea rezervarii pe e-mail-ul dumneavoastra si pentru a va contacta in vederea reconfirmarii ei, in cazul in cazul în care, dintr-un motiv sau altul, nu puteți fi contactat telefonic.

Număr de telefon:  va vom contacta pentru a confirma telefonic rezervarea/rezervările sau pentru va informa cu privire la eventualele probleme apărute, probleme care influențează desfășurarea jocului și, după sine, buna funcționare a camerei/camerelor.

 

Scopul prelucrării datelor: 

 

Datele cu caracter personal furnizate de Utilizator vor fi prelucrate pentru prestarea serviciilor, facturare si incasarea valorii serviciilor oferite, relații cu clienții și orice alte prelucrări necesare pentru buna desfășurare a relația client-furnizor.

Datele cu caracter personal furnizate de Utilizator vor putea fi dezvaluite persoanelor juridice, autorităților și instituțiilor publice abilitate, la solicitarea acestora, doar în conformitate cu dispozițiile legale.

 

În scop promotional vom prelucra doar datele pentru utilizatorii care exprimă în mod expres aceasta optiune, prin bifarea în cadrul formularelor noastre opțiunilor de marketing  sau prin abonarea la newsletterele noastre. 

Datele cu caracter personal furnizate, dar și alte informații furnizate de Platforma vor putea fi prelucrate  cu respectarea drepturilor Utilizatorilor.

Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate in cadrul companiei Developers Laboratory SRL, situata in Romania. Gazduirea si stocarea datelor dumneavoastra au loc la WIX, companie care ofera servicii gazduire web si online, pe cloud-ul pus la dispozitie de Google si HotJar protejat prin username si parola.

 

Cat timp pastram datele 

 

Pentru păstrarea în evidenta a rezervarilor în scopul analizelor interne de calitate si eficiență a business-ului și pentru newsletter-ul ocazional, vom pastra datele dumneavoastra cu caracter personal pana când ne veți notifica ca nu mai doriți sa primiți newsletter-ul. Dupa aceasta perioada, datele dumneavoastra personale vor fi distruse ireversibil.

Datele dvs personale care sunt cuprinse în documentele financiar-contabile sau în documente care se anexează documentelor financiar-contabile, vor fi păstrate 10 ani conform dispozițiilor art. 38 din Anexa 1 la Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile, emis de Ministerul Finanțelor Publice și nu vor fi accesate în niciun alt scop decat scopul legal pentru care sunt arhivate. După 10 ani, aceste date vor fi distruse.

 

Achizitie vouchere

 

Pentru a putea intra în posesia voucherului Utilizatorul apasă butonul  pozitionat în dreptul fiecărui produs, acesta este selectat. Urmează introducerea datelor pentru generarea voucherului. După efectuarea plății Utilizatorul devine Client.  În funcție de modalitatea de livrare pentru care s-a optat, Clientul poate primi voucherul atât electronic, cât și prin curierat standard sau curierat rapid (livrare în toată țara), caz în care se aplică taxele de livrare aferente. Pentru comenzile cu plata ramburs, livrarea prin curier este obligatorie. Efectuarea unei comenzi pe Platformă implică automat acceptarea Termenilor. 

 

 Validitatea voucherelor

 

Validitatea unui voucher diferă în funcție de pachetul selectat si este menționată in clar, în fiecare caz în parte.Programarea pentru desfășurarea activităților se va face de către Beneficiar online, telefonic sau prin mail, conform instrucțiunilor menționate pe voucher. Pentru a beneficia de ele, toate activitățile trebuie desfășurate înainte de data expirării inscripționată pe voucher. Pentru a fi validată programarea, Beneficiarul trebuie să pună la dispoziție datele sale de contact, precum și numărul / codul voucherului. Neutilizarea voucherului în perioada de validitate alocată duce la inactivarea acestuia. În acest caz, contravaloarea voucherului nu poate fi returnată. Frenzy VR, Developers Laboratory SRL, nu este responsabilă și nu poate fi trasa la răspundere pentru neutilizarea voucherelor în perioada de valabilitate. Achiziția unui voucher presupune acordul Clientului asupra termenului de valabilitate și a Termenilor si conditiilor aplicate. Perioada de valabilitate  poate fi extinsă sau modificată doar cu acordul scris al Developers Laboratory SRL ( Frenzy VR). 

 

Modalitatea de plată

 

Voucherele promovate pe www.frenzyvr.com pot fi achiziționate de către Client alegând una din modalităţile de plată oferite:

Numerar, la livrare, Plata prin card online
Preturile contin TVA de 19%

 

Taxa

Atunci când un voucher este generat și achiziționat, vom percepe o taxă de la Client („Taxă”).

 

Modificări Taxe

Avem dreptul de a schimba Taxele din când în când. Atunci când vom face acest lucru, Taxele actualizate se aplică de la data la care se efectuează modificările.

 

Promoții 

Avem dreptul de a oferi reduceri de Taxe din când în când. În acest caz, vă vom informa în consecință, iar reducerea se va aplica pe baza condițiilor stabilite de Frenzy VR - Developers Laboratory SRL

 

Plata taxei

 

Plata Taxei se efectuează în RON, iar conversia EURO - RON se efectuează la cursul stabilit de Banca Națională a României în ziua plății.

Plata Taxei se face prin utilizarea serviciilor unui prestator terț, procesator de plăți („Procesator de Plăți”). Înțelegeți și sunteți de acord că nu furnizăm serviciile respective și nu le putem controla. Nu vom fi responsabili sau răspunzători pentru orice pretenții, daune, plăți, deficiențe, amenzi, hotărâri, datorii, pierderi, costuri și cheltuieli rezultate din sau legate de utilizarea serviciilor de plată respective.

 

Costurile de livrare

 

Aceste costuri pot varia în funcție de modalitatea de livrare pentru care se optează:

  • Electronic (fără costuri suplimentare)

  • Curierat standard (plătind suplimentar eventualele taxe și costuri de transport)

  • Curierat rapid (plătind suplimentar eventualele taxe și costuri de transport, precum și taxa de urgență)

 

Schimbarea și returnarea voucherului

 

Clientul poate cere schimbarea pachetului primit cu orice alt pachet disponibil la momentul solicitării pe site-ul www.frenzyvr.com. Schimbarea pachetului aferent voucherului este realizabilă doar dacă activitățile incluse în pachet nu au fost consumate și nici nu s-au făcut programări viitoare pentru ele

Dacă valoarea noului pachet este mai mica, în primele 30 de zile i se va returna Clientului diferenta de preț. Dacă valoarea noului pachet este mai mare, Clientul va trebui sa achite diferența de preț.

După schimbare, noul pachet preia perioada de validitate a pachetului inițial

Sunt permise oricâte schimbări, doar în perioada de validitate, prima fiind gratuită. De la a doua schimbare se percepe o taxa de 10 euro / schimbare.

Voucherul poate fi returnat în 30 de zile calendaristice doar dacă perioada acestuia de validitate nu a expirat, iar activitățile incluse în pachet nu au fost consumate și nici nu s-au făcut programări viitoare pentru ele

Pentru schimbarea / returul voucherului este necesară completarea de către client a formularului de retur / schimb pus la dispoziție printr-un e-mail al adresa office@frenzyvr.com

 

Pierderea / Deteriorarea voucherului

În cazul pierderii sau deteriorării voucherului fizic, clientul are posibilitatea de a solicita eliberarea unui nou voucher (fizic) contra cost ( cost procesare cost livrare), livrat prin curierat standard sau curierat rapid.

 

 

Care sunt drepturile dvs

Daca aveti motive sa credeti ca orice date personale pe care le deținem despre dvs. sunt incorecte sau incomplete, aveti dreptul sa solicitati sa vedeti aceste informații, sa le rectificati sau sa cereti sa fie sterse, sa soliciti restrictionarea prelucrării sau sa va opuneti prelucrarii si de asemenea aveti dreptul la portabilitatea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactați la office@frenzyvr.com

Daca doriti sa inaintati o plangere legata de modul in care v-am procesat datele personale, contactati responsabilul cu protectia datelor la urmatoarea adresa de e-mail office@frenzyvr.com. Responsabilul cu protectia datelor va lua legatura cu dumneavoastra pentru a solutiona problema ridicata.

De asemenea puteti contacta Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal la www.dataprotection.ro si puteti depune o plangere la ei.

bottom of page