top of page

virtual escape rooms

Beyond Medusa's Gate

Beyond Medusa's Gate

Beyond Medusa’s Gate se desfasoara in Grecia Antica din Assassin’s Creed® Odyssey.Doi sau patru jucători fac echipă și au la dispoziție 60 de minute pentru a găsi o cale de ieșire dintr-o vastă peșteră de coastă din Marea Egee, unde este ancorată legendarul vas al Argonauților. Pentru a scăpa cu succes, jucătorii trebuie să folosească munca în echipă si sincronizarea precisă pentru a rezolva enigmele. Jucătorii încep aventura alegându-și avatarul dintre șase personaje diverse și le pot personaliza cu accesorii grecești antice.

Durata: 60 minute

Players: 2 sau 4

Dificultate: Medium

201401045_5667406033334055_5735746823109230962_n.jpeg

Escape the Lost Pyramid

Escape The Lost Pyramid

Escape The Lost Pyramid este un joc tip “escape room” în realitatea virtuală, care are loc în lumea Assassin’s Creed Origins.Bine ați venit in Animus.
Februarie 1928.O expediție condusă de Sir Beldon Frye dispare undeva în Peninsula Sinai. O echipă de patru și o duzină de hamali locali căutau Piramida Pierdută din Nebka ... Sau mai exact, „ceva” care ar fi trebuit să fie acolo. Nu au mai fost văzuți niciodată. Folosind simularea reconstituită din memoria ADN-ului lor, echipa ta se va pune în pielea exploratorilor. Aflați ce s-a întâmplat cu expediția. Și, mai important, localizați ceea ce căutau.

Durata: 50 - 60 minute

Players: 2 sau 4

Dificultate: Easy

escape_pyramid.jpg

The Dagger Of Time
P
rince Of Persia

Prince of Persia

The Dagger of Time

Prince of Persia: The Dagger Of Time este un joc tip escape room în realitate virtuală situat în lumea Prince of Persia. Numai in aceasta lume vei putea experimenta ceva imposibil în viața reală: să încetinești, să oprești sau chiar să derulezi timpul!“The Dagger of time” are loc în cadrul trilogiei prințului Persiei (Nisipurile timpului, războinicul înăuntru, Cele două tronuri). Jucătorii sunt chemați la Fortăreața Timpului de către Kaileena pentru a opri magii răi. Kaileena restabilește și dă pumnalul timpului jucătorilor, astfel încât aceștia să poată ajunge în Camera Clepsidra și să o folosească pentru a opri vrajitorii cei rai. *Aceasta experiență este construită în jurul cooperării între jucători de toate vârstele pentru a atinge un obiectiv comun. Colaborarea este esențială.

Durata: 60 - 90 minute

Players:  3 sau 4

Dificultate: Hard

prince.jpg

The Dagger Of Time
P
rince Of Persia

Huxley

3007 e.n. - lumea, așa cum o știm,a dispărut. Omenirea a fost înlocuită de mașinării. Tot ce odată era verde, acum este distrus. Voi sunteți ultimii supraviețuitori, cu o singură misiune:
aceea de a-l ajuta pe Huxley. De la primii pași în această lume virtuală. Tot ce aveți nevoie pentru a avea succes, veți găsi în propria echipă: adrenalină, spirit de luptă și dorința de a câștiga.
Ai ceea ce este nevoie pentru a salva omenirea ? Atunci ce mai aștepți? Timpul trece ...

Durata: 60 minute

Players: 2, 3 sau 4

Dificultate: Medium

Posting_HUXLEY2.jpg

The Dagger Of Time
P
rince Of Persia

Save Notre-Dame on Fire

Save Notre-Dame On Fire este un escape room în realitate virtuală care povestește salvarea istorică a Notre-Dame în timpul incendiului care aproape a distrus catedrala pe 15 aprilie 2019.

 

Acest escape room se bazează pe filmul „Notre-Dame On Fire” de Jean-Jacques Annaud și încearcă să aducă un omagiu suplimentar pompierilor din Paris, care au contribuit la crearea jocului captivant și autentic.

 

Timp de 60 de minute, deveniți un pompier care salvează catedrala și cea mai de preț comoară a ei: coroana de spini. Căutați seiful relicvei sacre, un secret bine păstrat; navigați prin naos în flăcări după ce turla se prăbușește; apoi urcă pe turnul de nord care stăpânește Parisul și retrăiește ultima șansă în clopotniță.

Durata: 60 minute

Players: 2 sau 4

Dificultate: Medium

NotreDame-Horizontal_Contrast_NewTitle_EN_copyrights_edited.jpg

The Dagger Of Time
P
rince Of Persia

Jumpers VR

Agenția „Unravel Corp”, specializată în fenomene inexplicabile, caută noi agenți confirmați pentru o misiune de mare risc. Radarele au detectat un val necunoscut provenit de la un artefact vechi de 5.000 de ani.

 

Acesta este situat sub o mină nefolosită din Mexic. Agenția are un laborator secret în care a dezvoltat o mașină de teleportare pentru a te duce în locuri inaccesibile în mod normal oamenilor.

 

Misiunea voastră este să găsiți artefactul fără a fi uciși. Veți avea doar 60 de minute să vă întorceți.

 

Mult noroc.

Durata: 60 minute

Players: 2, 3 sau 4

Dificultate: Hard

4K_JumpingJones.png

ARVi escape rooms

Beyond Medusa's Gate

ARVI: CHRISTMAS

Crăciunul este amenințat! Moș Crăciun a fost prins de viscol, a pierdut toate cadourile și nu-și găsește drumul spre casă. Doar tu poți salva Crăciunul. Pentru a-l ajuta pe Moș Crăciun să-și găsească casa, trebuie să aprinzi luminile celui mai mare brad de Crăciun din pădure. Cu toate acestea, înainte de a face asta, va trebui să ajungeți acolo unde locuiește Moș Crăciun la Polul Nord și să puneți totul în ordine. Aflați de ce spiridușii magici refuză să lucreze și cadourile nu ajung la copii. Grăbește-te să reînvii primul brad de Crăciun împreună cu cei mai buni reni ai Moșului!

Durata: 30-60 minute

Players: 2 - 6

Dificultate: Easy

Christmas_2048x2048.jpeg

Beyond Medusa's Gate

ARVI: ALICE

Pune-te în locul lui Alice, si incearca descoperi secretele Reginei Inimilor, care a aruncat o vraja a timpului asupra Țării Minunilor. Bea o poțiune care te micșorează și urmează Iepurele Alb prin labirinturile răsucite ale lumii din spatele geamului, unde totul este dat peste cap. Ajută-l pe Pălărier, care a rămas captiv în timp, să rezolve incurcatura de la ceaiul nebunesc. Pisica Cheshire vă va ghida prin Padurea întunecata si magica. Salvați zânele care cunosc secretul reginei rele ajutati de “Omida cea inteleapta”. Găsiți o modalitate de a vă strecura pe lângă gărzile de cărți în castelul plin de capcane dificile pentru a o învinge pe Regina Inimilor, ridicați vraja din turnul principal cu ceas și salvați Țara Minunilor.

Durata: maxim 60 minute

Players: 2 - 6

Dificultate: Hard

e3ec7f53-7995-471b-b1fe-6719de6210cb.jpg

The Dagger Of Time
P
rince Of Persia

ARVI: CHERNOBYL

Dacă am putea schimba trecutul sau asistăm la evenimentele care au schimbat lumea ... Este posibil să schimbăm soarta? Călătorește înapoi în timp pentru a vedea dacă poți schimba situația din care, se părea - nu exista cale de ieșire. Ce s-a întâmplat în noaptea accidentului? Ce s-a întâmplat după aceea? Găsiți răspunsuri la întrebări care au rămas fără răspuns până acum. Orașul fantomă din Cernobîl vă poate spune povestea ... O poveste care a costat vieți. Un dezastru care ne afectează și astăzi ...

Durata: 30 - 60 minute

Players: 2 - 6

Dificultate: Medium

Chernobyl_main_art-min.jpeg

Escape the Lost Pyramid

ARVI: JUNGLE QUEST

În timpul unei plimbări în parc, ați găsit un portal care duce la lumea misterioasă. În fața ta apare un sanctuar uimitor populat de animale. Dar cum te întorci? Pentru a găsi drumul spre casă, trebuie să rezolvați o serie de puzzle-uri și să explorați lumea misterioasă a insulelor zburătoare.

Durata: 40 - 60 minute

Players: 2 - 6

Dificultate: Easy

Jungle Quest.png

Escape the Lost Pyramid

ARVI: SANCTUM

Lumea lui H.P. Lovecraft este plină de locuri întunecate și creaturi mistice de care ar trebui să te ferești.

Ai primit o scrisoare de la prietena ta apropiată, Anna, un detectiv care investighează dispariții misterioase în pădurile din apropiere. Acum nu ai altă opțiune decât să faci totul pentru a o salva. În scrisoare, ea a cerut ajutorul tău și apoi nu ai mai primit nicio veste de la ea...
Pentru a afla ce i s-a întâmplat prietenei tale și pentru a scăpa de fenomenele paranormale, va trebui să te confrunți cu secretele îngrozitoare pe care acest sanctuar întunecat le ascunde

Durata: 40 - 60 minute

Players: 2 - 6

Dificultate: Medium

Sanctum2_600х900.jpg

Escape the Lost Pyramid

ARVI: THE PRISON

Secția ta de poliție a luptat cu îndârjire ani de zile împotriva bandelor criminale. Ultima mare operațiune a dus la demiterea mai multor șefi de poliție corupți. Prin urmare, toată munca ta este pe cale sa fie uitată. Ai fost înscenat și aruncat în închisoare pe baza unor acuzații false. Prietenii tăi încă sunt liberi. Planul de evadare este pregătit, iar acum ai nevoie de curaj, viclenie și noroc, pentru a fi liber și aduce adevărații vinovați în fata justiției.

Durata: 50-60 minute

Players: 2 - 6

Dificultate: Hard

Prisonnew600x900.jpg

Escape the Lost Pyramid

ARVI: CYBERPUNK

Este începutul secolului al XXII-lea.
Societatea s-a prăbușit în urma progresului tehnologic rapid. Oamenii își modifică obsesiv corpul cu ajutorul tehnologiei. Corporațiile se războiesc între ele pentru date, care au devenit cea mai valoroasă marfă de pe piață.
Grupul tău, alcătuit din ciborgi echipați cu abilități speciale, a decis să fure niște date rare din arhivele unei corporații influente. Misiunea este sa va infiltrați în interiorul corporației fără a fi observați și sa descărcați prețioasele date. 

Durata: 50-60 minute

Players: 2 - 6

Dificultate: Hard

CYBERPUNK_600х900.jpg
bottom of page