virtual escape rooms

Beyond Medusa's Gate

Beyond Medusa's Gate

Beyond Medusa’s Gate se desfasoara in Grecia Antica din Assassin’s Creed® Odyssey.Doi sau patru jucători fac echipă și au la dispoziție 60 de minute pentru a găsi o cale de ieșire dintr-o vastă peșteră de coastă din Marea Egee, unde este ancorată legendarul vas al Argonauților. Pentru a scăpa cu succes, jucătorii trebuie să folosească munca în echipă si sincronizarea precisă pentru a rezolva enigmele. Jucătorii încep aventura alegându-și avatarul dintre șase personaje diverse și le pot personaliza cu accesorii grecești antice.

Durata: 60 minute

Players: 2 sau 4

Dificultate: Medium

201401045_5667406033334055_5735746823109230962_n.jpeg

Escape the Lost Pyramid

Escape the Lost Pyramid

Escape The Lost Pyramid este un joc tip “escape room” în realitatea virtuală, care are loc în lumea Assassin’s Creed Origins.Bine ați venit in Animus.
Februarie 1928.O expediție condusă de Sir Beldon Frye dispare undeva în Peninsula Sinai. O echipă de patru și o duzină de hamali locali căutau Piramida Pierdută din Nebka ... Sau mai exact, „ceva” care ar fi trebuit să fie acolo. Nu au mai fost văzuți niciodată. Folosind simularea reconstituită din memoria ADN-ului lor, echipa ta se va pune în pielea exploratorilor. Aflați ce s-a întâmplat cu expediția. Și, mai important, localizați ceea ce căutau.

Durata: 60 minute

Players: 2 sau 4

Dificultate: Medium

escape_pyramid.jpg

The Dagger Of Time
P
rince Of Persia

Prince of Persia:
The Dagger of Time

Prince of Persia: The Dagger Of Time este un joc tip escape room în realitate virtuală situat în lumea Prince of Persia. Numai in aceasta lume vei putea experimenta ceva imposibil în viața reală: să încetinești, să oprești sau chiar să derulezi timpul!“The Dagger of time” are loc în cadrul trilogiei prințului Persiei (Nisipurile timpului, războinicul înăuntru, Cele două tronuri). Jucătorii sunt chemați la Fortăreața Timpului de către Kaileena pentru a opri magii răi. Kaileena restabilește și dă pumnalul timpului jucătorilor, astfel încât aceștia să poată ajunge în Camera Clepsidra și să o folosească pentru a opri vrajitorii cei rai. *Aceasta experiență este construită în jurul cooperării între jucători de toate vârstele pentru a atinge un obiectiv comun. Colaborarea este esențială.

Durata: 60 - 90 minute

Players: 2, 3 sau 4

Dificultate: Hard

prince.jpg

The Dagger Of Time
P
rince Of Persia

Huxley
Can you save the world?

3007 e.n. - lumea, așa cum o știm,a dispărut. Omenirea a fost înlocuită de mașinării. Tot ce odată era verde, acum este distrus. Voi sunteți ultimii supraviețuitori, cu o singură misiune:
aceea de a-l ajuta pe Huxley. De la primii pași în această lume virtuală, aveți la dispoziție 44 de minute pentru a împiedica apocalipsa. Tot ce aveți nevoie pentru a avea succes, veți găsi în propria echipă: adrenalină, spirit de luptă și dorința de a câștiga.
Ai ceea ce este nevoie pentru a salva omenirea ? Atunci ce mai aștepți? Timpul trece ...

Durata: 40 - 70 minute

Players: 2, 3 sau 4

Dificultate: Medium

Posting_HUXLEY2.jpg

ARVi escape rooms

Beyond Medusa's Gate

ARVI: ALICE

Pune-te în locul lui Alice, si incearca descoperi secretele Reginei Inimilor, care a aruncat o vraja a timpului asupra Țării Minunilor. Bea o poțiune care te micșorează și urmează Iepurele Alb prin labirinturile răsucite ale lumii din spatele geamului, unde totul este dat peste cap. Ajută-l pe Pălărier, care a rămas captiv în timp, să rezolve incurcatura de la ceaiul nebunesc. Pisica Cheshire vă va ghida prin Padurea întunecata si magica. Salvați zânele care cunosc secretul reginei rele ajutati de “Omida cea inteleapta”. Găsiți o modalitate de a vă strecura pe lângă gărzile de cărți în castelul plin de capcane dificile pentru a o învinge pe Regina Inimilor, ridicați vraja din turnul principal cu ceas și salvați Țara Minunilor.

Durata: 40 - 70 minute

Players: 1 - 4

Dificultate: hard

e3ec7f53-7995-471b-b1fe-6719de6210cb.jpg

The Dagger Of Time
P
rince Of Persia

ARVI: CHERNOBYL

Dacă am putea schimba trecutul sau asistăm la evenimentele care au schimbat lumea ... Este posibil să schimbăm soarta? Călătorește înapoi în timp pentru a vedea dacă poți schimba situația din care, se părea - nu exista cale de ieșire. Ce s-a întâmplat în noaptea accidentului? Ce s-a întâmplat după aceea? Găsiți răspunsuri la întrebări care au rămas fără răspuns până acum. Orașul fantomă din Cernobîl vă poate spune povestea ... O poveste care a costat vieți. Un dezastru care ne afectează și astăzi ...

Durata: 40 - 70 minute

Players: 1 - 4

Dificultate: Hard

Chernobyl_main_art-min.jpeg

Escape the Lost Pyramid

ARVI: JUNGLE QUEST

În timpul unei plimbări în parc, ați găsit un portal care duce la lumea misterioasă. În fața ta apare un sanctuar uimitor populat de animale. Dar cum te întorci? Pentru a găsi drumul spre casă, trebuie să rezolvați o serie de puzzle-uri și să explorați lumea misterioasă a insulelor zburătoare.

Durata: 40 - 70 minute

Players: 2 - 4

Dificultate: Medium

ARVI_VRcovers_Jungle-Quest.png